Stiga Snowracer Curve SX PRO Svart

STIGA Snowracer Curve SXÅret nyhet från Stiga!
Denna grymma och häftiga snowracerär inte bara brutalt snygg, den är även kraftigt förstärkt för att tåla påfrestningarna. Utför alla häftiga trix och stunts utan att ramen knäcks. Det är många som under tidigare år har monterat bort ratten och istället monterat ett BMX-styre för att kunna utföra trixen bättre, då det är betydligt lättare att både hoppa och göra 360s när man har ett stadigt styre att hålla i. Givetvis har den alla finesser en snowracer från Stiga ska ha. Curve skidor för att kunna åka baklänges, kraftiga bromsar när det krävs och automatiskt dragsnöre.

Finns att köpa hos Busbjörnen.se
Pris 1199 :-

Köp här -> Stiga Snowracer Curve SX PRO Svart

 

Stiga Snowracer Curve Force Orange

Stiga snowracer Curve force orangeEn häftig snowracer ur Stigas nya Curve-serie. Alla Snowracer Curve har varit extremt populära sedan lanseringen 2010, och efterfrågan är fortsatt mycket stor. Stiga snowracer Curve har samma rejäla ram som den vanliga Classic-serien, men med helt andra skidor på. Curve har som namnet antyder kurviga skidor som inte bara är snygga utan även funktionella. Du kan t.ex åka baklänges på en snowracer curve, vilket du inte kan med en vanlig för då blir det tvärstopp. En annan stor avvikelse är den helt nya ratten som ger extremt bra och skönt grepp, som även fungerar om man vill göra lite snygga trix.

Stiga snowracer curve har dubbla, rejäla bromsar som är en billig livförsäkring om man är på väg rakt mot ett träd. Åtskilliga olyckor har kunnat undvikas om bara ens snowracer hade haft en vettig broms.

Ca. Pris 799:-

Köp Stiga Snowracer Curve Force Orange hos Busbjörnen.se, Leksaker på nätet.

Se Alla Stiga Snowracer här!

Stiga Classic Blackline

För dig som gärna vill ha en väl beprövad snowracer som har varit populär i generationer så finns Stiga Classic Blackline för dig. Med samma robusta ram som snowracer Curve, och med rejäla bromsar och bra glid är detta en rolig, säker och bra snowracer. Stiga Classic finns i flera färger men Blackline är helt klart den snyggaste.

 Ca Pris 799:-

Köp Stiga Snowracer Classic Blackline här, hos Busbjörnen.se , Leksaker på nätet.

Se Alla Stiga Snowracer här!

Stiga Snowracer curve

Är du precis som jag sugen på att köpa en Stiga Snowracer i vinter? Då har du hittat rätt. Hos Busbjörnen.se hittar du alla snowracer du behöver, till låga priser och bra fraktvillkor.
Leveranstid endast 1-3 dagar.

På grund av de senaste årens rejäla vintrar har efterfrågan på snowracers varit extrem. Detta har medfört att många har blivit utan och lämnat många barn besvikna. Vi hoppas på detta sätt kunna hjälpa er som ännu inte hittat en att gå in på Busbjörnen.se för att eventuellt kunna köpa en där. I år satsar Busbjörnen för fullt på snowracer med över 1000 st i lager. Välkommen med din beställning!